WEB RAČUN

Web aplikacija za izradu i fiskalnu prijavu računa za Mac, Windows, Linux, iOS i Android.

ZA KORISNIKE KOJI ŽELE NE SAMO FISKALIZIRATI, VEĆ I KREIRATI RAČUNE PUTEM WEB SUČELJA U "OBLAKU" - FINDEROV WEB RAČUN

Za zahtjevnije korisnike razvili smo softversko rješenje WEB RAČUN, koje pruža ne samo mogućnost fiskalizacije računa, već i punu funkciju izrade, uređivanja, ispisa, pohrane i pregleda računa, kao i vođenje adresara kupaca i cjenika proizvoda i usluga.

Identično kao i kod WEB FISKALA, nudi se mjesečni najam aplikacije na web poslužitelju Finder d.o.o., tako da nikakva dodatna ulaganja u računalnu opremu ili softver nisu potrebna.

WEB RAČUN namijenjen je pravnim i fizičkim osobama koje generiraju ili fiskaliziraju veći broj računa mjesečno, a nemaju zadovoljavajuće rješenje za izdavanje računa, ili je ono neprimjereno za fiskalizaciju i generiranje obveznog QR kôda.
Korištenje WEB RAČUNA naplaćuje se kroz vrlo povoljnu mjesečnu naknadu od 24,00 € (180,83 kn) mjesečno*.

Naše prednosti:

  • Bez dodatnih ulaganja u hardware i software - podrška za Mac, Windows, Linux, iOS i Android
  • Bez instalacije - web aplikacijama se pristupa putem web preglednika (Firefox, Chrome, Safari...)
  • Prilagodljivost - mogućnost prilagodbe aplikacije potrebama svakog pojedinog korisnika
  • Proširivost - mogućnost izrade novih modula ili promjene postojećih prema narudžbi korisnika

Namjena

Aplikacija WEB RAČUN omogućuje izradu, ispis, pohranu i prijavu račun poreznoj upravi, odnosno fiskalizaciju.
Izradite svoje račune brzo i jednostavno koristeći brzi odabir kontakata iz adresara te proizvoda i usluga iz kataloga.

Aplikacija WEB RAČUN namijenjena je malim i srednjim tvrtkama, fizičkim osobama i slobodnim profesijama s većim brojem računa mjesečno. Namjenjena je korisnicima koji još nemaju sustav za kreiranje računa ili postojeće rješenje ne zadovoljava uvjete fiskalizacije.

Iako je primarno zamišljena kao web aplikacija, Finder web račun moguće je postaviti i unutar lokalne mreže.

Finderovo programsko rješenje omogućava fiskalizaciju računa u putem zaštićene web stranice. Svaki registrirani korisnik dobiva svoje korisničko ime i lozinku, koje mu jamči siguran pristup isključivo vlastitim podacima.

Programski moduli

Aplikacija WEB RAČUN sastoji se od slijedećih programskih modula: katalog, adresar, računi, izvještaji.

1. Katalog

Modul za upis, ažuriranje i kategorizaciju podataka o proizvodima i/ili uslugama. Modul omogućava dodavanje i uređivanje neograničenog broja kategorija proizvoda, kao i neograničenog broja proizvoda unutar svake pojedine kategorije.

2. Izrada računa

Modul omogućava kreiranje i uređivanje računa i računa predujma sa svim potrebnim i obveznim informacijama za maloprodajne i veleprodajne račune.

Dostupan je također tablični pregled svih kreiranih računa, uz mogućnost ponavljanja fiskalizacije u slučaju greške tijekom inicijalne prijave računa, iz bilo kojeg razloga, kao i opcija za storniranje računa.
Ovisno o potrebama korisnika aplikacije moguće je aktivirati modul za upravljanje dnevnim izvješćem.

3. Adresar

Modul za upis i ažuriranje podataka o klijentima, koji bitno olakšava i ubrzava kreiranje računa, s obzirom da se informacije o klijentu mogu odabrati putem izbora naziva klijenta iz padajućeg izbornika.

Svakom kontaktu moguće je pridodati podkontakte npr. različite poslovnice ili osobe unutar neke tvrtke. Kontakte je moguće svrstati u jednu ili više različitih kategorija npr. kupci, partneri i sl. Modul omogućava dodavanje i uređivanje neograničenog broja kategorija adresara, kao i neograničenog broja kontakata unutar svake pojedine kategorije.

4. Izvještaji

Modul omogućuje ispis raznih vrsta izvještaja prema različitim kriterijima (statistika prodaje po danima, načinima plaćanja i sl.)

WEB VELEPRODAJA

Aplikacija WEB RAČUN proširena modulom za kreiranje ponuda

ZA KORISNIKE KOJI ŽELE NE SAMO FISKALIZIRATI, VEĆ I KREIRATI RAČUNE I PONUDE PUTEM WEB SUČELJA U "OBLAKU" - FINDEROVA WEB VELEPRODAJA

5. Izrada ponude

Modul omogućava kreiranje i uređivanje ponuda sa svim potrebnim informacijama. Ponudu je klikom miša moguće pretvoriti u račun sa identičnim stavkama.

Korištenje aplikacije WEB VELEPRODAJA naplaćuje se kroz vrlo povoljnu mjesečnu naknadu od 26,00 € (195,90 kn) mjesečno*.

Svi navedeni programski moduli osiguravaju mogućnost ispisa dokumenata (računi, ponude) u A4 ili POS formatu, kao i mogućnost skidanja/spremanja svakog pojedinačnog dokumenta u pdf formatu na lokalni disk korisnika.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja vezana uz fiskalizaciju, fiskalne blagajne, prijavu računa poreznoj upravi ili bilo što što vas zanima slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/2337 731 ili elektronskom poštom na adresu razvoj@finder.hr

* U cijene nije uračunat PDV