WEB MALOPRODAJA

Web aplikacija sa fiskalizacijom za maloprodaju i veleprodaju

Upravljajte svojim računima, ponudama i skladištem online koristeći PC, Mac, tablet ili smartphone.

WEB BLAGAJNA omogućuje izradu, ispis, pohranu i prijavu poreznoj upravi, odnosno fiskalizaciju, računa, izradu ponuda, punjenje skladišta preko kalkulacija, te upravljanje sadržajem skladišta preko računa, otpremnica, reversa i povratnica.

Izradite svoje račune, ponude i kalkulacije brzo i jednostavno koristeći brzi odabir kontakata iz adresara te proizvoda i usluga iz kataloga. Kategorizirajte svoje kontakte unutar adresara i pošaljite željenim grupama kontakata newsletter koristeći integrirani modul za grupno slanje newslettera.

Web blagajna namijenjena je malim i srednjim tvrtkama, fizičkim osobama i slobodnim profesijama s većim brojem računa mjesečno. Namjenjena je korisnicima koji još nemaju sustav za kreiranje računa ili postojeće rješenje ne zadovoljava uvjete fiskalizacije.

Iako je primarno zamišljena kao web aplikacija, Finder web blagajnu moguće je postaviti i unutar lokalne mreže.

Finderovo programsko rješenje omogućava fiskalizaciju računa u putem zaštićene web stranice. Svaki registrirani korisnik dobiva svoje korisničko ime i lozinku, koje mu jamči siguran pristup isključivo vlastitim podacima.

Naše prednosti:

  • Bez dodatnih ulaganja u hardware i software - podrška za Mac, Windows, Linux, iOS i Android
  • Bez instalacije - web aplikacijama se pristupa putem web preglednika (Firefox, Chrome, Safari...)
  • Prilagodljivost - mogućnost prilagodbe aplikacije potrebama svakog pojedinog korisnika
  • Proširivost - mogućnost izrade novih modula ili promjene postojećih prema narudžbi korisnika

Programski moduli

Aplikacija WEB BLAGAJNA sastoji se od slijedećih programskih modula: katalog, adresar, računi, ponude, skladište, kalkulacije, izvještaji, newsletter**

Ovisno o potrebama korisnika, module je moguće kombinirati na način da se korisniku isporuče samo moduli koji su mu potrebni što dodatno umanjuje cijenu korištenja aplikacije.

1. Katalog

Modul za upis, ažuriranje i kategorizaciju podataka o proizvodima i/ili uslugama. Modul omogućava dodavanje i uređivanje neograničenog broja kategorija proizvoda, kao i neograničenog broja proizvoda unutar svake pojedine kategorije.

2. Izrada računa

Modul omogućava kreiranje i uređivanje računa i računa predujma sa svim potrebnim i obveznim informacijama za maloprodajne i veleprodajne račune.

Dostupan je također tablični pregled svih kreiranih računa, uz mogućnost ponavljanja fiskalizacije u slučaju greške tijekom inicijalne prijave računa, iz bilo kojeg razloga, kao i opcija za storniranje računa.
Ovisno o potrebama korisnika aplikacije moguće je aktivirati modul za upravljanje dnevnim izvješćem.

3. Izrada ponude

Modul omogućava kreiranje i uređivanje ponuda sa svim potrebnim informacijama. Ponudu je klikom miša moguće pretvoriti u račun sa identičnim stavkama.

4. Skladište

Modul omogućava pregled i uređivanje proizvoda na skladištu te kreiranje, pregled i uređivanje otpremnica, reversa i povratnica.

5. Kalkulacije

Modul omogućava kreiranje i uređivanje kalkulacija sa svim potrebnim informacijama.

6. Adresar

Modul za upis i ažuriranje podataka o klijentima, koji bitno olakšava i ubrzava kreiranje računa, s obzirom da se informacije o klijentu mogu odabrati putem izbora naziva klijenta iz padajućeg izbornika.

Svakom kontaktu moguće je pridodati podkontakte npr. različite poslovnice ili osobe unutar neke tvrtke. Kontakte je moguće svrstati u jednu ili više različitih kategorija npr. kupci, partneri i sl. Modul omogućava dodavanje i uređivanje neograničenog broja kategorija adresara, kao i neograničenog broja kontakata unutar svake pojedine kategorije.

7. Izvještaji

Modul omogućuje ispis raznih vrsta izvještaja prema različitim kriterijima (statistika prodaje po danima, načinima plaćanja i sl.)

8. Newsletter **

Modul omogućuje kreiranje newslettera korištenjem prethodno kreiranih predložaka te slanje newslettera na e-mail adresu pojedinih primatelja ili grupa primatelja. Modul također omogućuje kreiranje i izmjenu predložaka.

Korištenje aplikacije WEB BLAGAJNA naplaćuje se kroz vrlo povoljnu mjesečnu naknadu od 36,00 € (271,25 kn) mjesečno*.

** Modul newsletter nije standardni dio paketa Finder web blagajne već ga je moguće zasebno naručiti.

Svi navedeni programski moduli osiguravaju mogućnost ispisa dokumenata (računi, ponude, otpremnice, reversi, povratnice, kalkulacije) u A4 ili POS formatu, kao i mogućnost skidanja/spremanja svakog pojedinačnog dokumenta u pdf formatu na lokalni disk korisnika.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja vezana uz fiskalizaciju, fiskalne blagajne, prijavu računa poreznoj upravi ili bilo što što vas zanima slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/2337 731 ili elektronskom poštom na adresu razvoj@finder.hr

* U cijene nije uračunat PDV